Posts

Showing posts from February, 2013

Sebab kenapa IMY tu masuk kategori best sangat2.

Image
Sebab 1.

Cerita pasal 2 orang remaja yang bersahabat. Ku memang suka cerita-cerita pasal cinta monyet time sekolah ni. hahahaha





Sesungguhnya, budak berdua ni sangatlah cute. Rasanya ni la antara cerita yang ku boleh ikut dan fokus dari mula sampai habis. Maksudnya, ku langsung tak skip pun bila tang zaman diaorang  kecik-kecik ni. ^^ (sebab slalunya aku skip juga- contoh macam Autumn in my heart, Kim Tak-gu - King of baker tu)





Mengisahkan Han Jung-woo, budak lelaki yang baru saja kembali dari luar negara disebabkan keadaan kesihatan bapanya. Jung-woo akhirnya meneruskan pengajian di Korea. Bertemu Lee Soo-yeon, anak kepada seorang lelaki yang disyaki terlibat dalam kes pembunuhan. Soo-yeon ni hidup dia memang sedih tahap sedih gila. huhuhuhu.

Disebabkan diaorang ni tak da kawan-kawan, so diaorang pun bersahabat.

Sebab 2.

Masa diaorang remaja ni, banyak sangat scene yang ku rasa mampu buat kita terkenang zaman sekolah dulu-dulu. Playground yang jadi tempat dating Jung-woo n Soo-yeon. Lepas …